Kirjaudu sivustosi hallintapaneeliin

Kirjaudu sivustosi WordPressin hallintapaneeliin kirjoittamalla kotisivujesi osoitteen perään /wp-admin. Eteesi avautuu kirjautumissivu, jonne pääset kirjautumaan käyttäjätunnuksellasi tai sähköpostiosoitteellasi sekä salasanallasi. Jos käytössäsi on cpaneeli, voit kirjautua sivustosi hallintaan myös sen kautta. Tässä tapauksessa kirjaudu ensin webhotelliisi ja klikkaa sieltä, palveluntarjoajasta riippuen kohtaa asennusohjelma tai vastaava, jonka kautta pääset kirjautumaan webhotelliin asennettuun WordPressiin. 

Kirjaudu WordPressin hallintaan

Jos haluat muokata olemassa olevaa sivua tai artikkelia, etsi oikea kohde vasemmalla näkyvästä valikosta ja klikkaa se auki. Jos haluat muokata etusivuasi, se useimmiten löytyy valikosta ”Sivut”. Etusivun perässä näkyy, tunnus etusivu.

Klikkaa haluamasi sivu tai artikkeli auki, muokkaa-painikkeesta. Jos sivustosi on tehty Divi Builderilla, avautuu alla oleva ikkuna ruudullesi. Klikaa violettia painiketta ”Muokkaa Divi Builderin avulla”. 

Muokkaa sivustosi sisältöä

Sivusi aukeaa ns. visuaaliseen rakentajaan, jossa pääset muokkaamaan haluamaasi kohdetta. Tuplaklikkaa tekstiä tai osiota, johon haluat tehdä muutoksen, jolloin muokkausikkuna avautuu näytölle. Tallenna ikkunaan tekemäsi muutokset vihreästä painikkeesta ja muokkausikkuna sulkeutuu. Tallenna koko sivun muutokset vielä ennen sivulta poistumista.  Tallennusnapin saat näkyville klikkaamalla näytön alalaidassa olevaa violettia palloa. 

Vihreä tallennusnappi ilmestyy ruudun vasempaan reunaan ja pääset tallentamaan tekemäsi muutokset. 

Kuvan vaihtaminen sivulle

Jos haluat vaihtaa sivuillasi olevan kuvan toiseen, mene nykyisen kuvan päälle, jolloin näytölle ilmestyy ratas. Klikkaa ratasta, jolloin kuvan hallinta-ikkuna aukeaa ruudulle. Voit myös tuplaklikata kuvaa, avataksesi hallinta-ikkunan. 

Klikkaa ”Kuvan asetukset”-ikkunassa näkyvää kuvaa ja pääset sivstosi mediakirjastoon. Täältä voit valita mediakirjastossasi olevan kuvan tai ladata koneeltasi uuden kuvan.

Eteesi avautuvat kuvat on niitä kuvia, jotka ovat mediakirjastossasi. Klikaa haluamaasi kuvaa tai valitse välilehti ”Siirrä tiedostoja”, jos haluta siirtää uuden kuvan kirjastoosi. 

”Siirrä tiedostoja”-välilehdellä voit ladata koneellasi olevia kuvia raahaamalla ne ikkunan päälle tai klikkaamalla painiketta ”Valitse tiedostot”, jolloin pääset valitsemaan ne haluamastasi kansiosta. Muista tallentaa muutokset ennen sulkemista. 

Voit myös ulkoistaa kotisivujen sisällön päivittämisen tai yritysblogin kirjoittamisen meille. 

Kysy lisää kotisivujen sisällön tuottamisesta tai päivittämisestä. 

Kirsi Hoikkala
p. 0400 636 841
kotisivut@kotisivupiste.fi

Hei, Olen Kirsi.

Kotisivupiste tarjoaa mainostoimisto- ja assaripalveluita helposti lähestyttävässä muodossa. Meiltä saat niin kertaluonteiset assaripalvelut, kuin suuremmatkin kokonaisuudet.

Assaripalveluitamme voivat olla esimerkiksi hinnaston päivitys tai esitteen freesaus, mitä sitten tarvitsetkin. Meiltä onnistuu myös suuremmat kokonaisuudet esimerkiksi verkkokaupan rakentaminen ja tuotteiden perustaminen kauppaasi.  

Assaripalvelut

Työpöytäni osoite

Telekatu 14
20360 Turku

Teen töitä myös kotitoimistolla, joten ennen kuin tulet käymään, varmistathan että olen paikalla.

Seuraa Kotisivupistettä

Lähetä minulle sähköpostia