Kotisivut yritykselle

Kaipaako kotisivusi uutta ilmettä ja sisältöä vai puuttuvatko nettisivut vielä kokonaan? Teen kotisivut WordPress-järjestelmällä. Sivut toimivat kaikissa päätelaitteissa ja ovat helppokäyttöiset. Teen yrityksesi näköiset kotisivut, toiveittesi ja tarpeittesi mukaan.

Kotisivupisteen perussivuston hinta on 650 € alv 0%. Tähän kuuluu pääsivu ja kaksi alasivua. Lisäsivut 80 € / kpl alv 0%. Mikäli halutaan jotain erityistoimintoja, jotka toteutetaan maksullisilla lisäosilla, niistä veloitetaan tarvittavan lisäosan mukaan.

Kotisivujen kokonaishintaan vaikuttaa mm. sivuston laajuus ja tarvittavat toiminnallisuudet sekä mm. mahdollisesti ostettavat tai tuotettavat kuvat sekä tekstin tuotanto.

Kotisivuja varten tarvitset domainin, eli sivuston osoitteen. FI-domainin rekisteröinti ja ylläpito vuodeksi maksaa noin 15 euroa. Domainin lisäksi tarvitaan web-hotelli, jonne sivusto tehdään. Web-hotellin hinta, palveluntarjoajasta riippuen on noin 130-150 euroa vuodessa.

Kun sivusto on valmis, sivujen lisäosia ja wordpress-versiota yms. täytyy päivittää säännöllisesti, jotta sivusto ei ns. vikaannu. Tämän voit tehdä itse tai ostaa sen palveluna. Tarjoan sivujen ylläpitoa 20 € / kk alv 0%.

Ota yhteyttä!

Kotisivupiste
KMA Yhtiöt Oy
y-3270895-1

Työpöytäni sijaitsee osoitteessa
Telekatu 14
20360 Turku
p. 0400 636 841

Teen töitä myös kotitoimistolta käsin, joten varmistathan, että olen paikalla, ennen kuin tulet käymään.

 

Lähetä viesti

Tekemiäni kotisivuja

Kotisivut Turku
Yrityksen kotisivut
Yrityksen kotisivut
Kotisivut yritykselle
Yrityksen kotisivut
Yrityksen kotisivut
Kotisivut yritykselle
Yrityksen kotisivut
Yrityksen kotisivut