Kotisivut yritykselle

Kotisivu yritykselle

Kaipaavatko kotisivusi uutta ilmettä ja sisältöä vai puuttuvatko nettisivut vielä kokonaan? Teen kotisivut WordPress-järjestelmällä. Sivut toimivat kaikissa päätelaitteissa ja ovat helppokäyttöiset. Teen yrityksesi näköiset kotisivut, toiveittesi ja tarpeittesi mukaan.

Kotisivupisteen perussivuston hinta on 550 € alv 0%. Tähän kuuluu pääsivu ja kaksi alasivua. Lisäsivut 80 € / kpl alv 0%. Mikäli halutaan jotain erityistoimintoja, jotka toteutetaan maksullisilla lisäosilla, niistä veloitetaan tarvittavan lisäosan mukaan.

Kotisivujen kokonaishintaan vaikuttaa mm. sivuston laajuus ja tarvittavat toiminnallisuudet sekä mm. mahdollisesti ostettavat tai tuotettavat kuvat sekä tekstin tuotanto.

Kotisivuja varten tarvitset domainin, eli sivuston osoitteen.  FI-domainin rekisteröinti ja ylläpito vuodeksi maksaa noin 15 euroa. Domainin lisäksi tarvitaan web-hotelli, jonne sivusto tehdään. Web-hotellin hinta, palveluntarjoajasta riippuen on noin 130-150 euroa vuodessa.  

Kun sivusto on valmis, sivujen lisäosia ja wordpress-versiota yms. täytyy päivittää säännöllisesti, jotta sivusto ei ns. vikaannu. Tämän voit tehdä itse tai ostaa sen palveluna. Tarjoan sivujen ylläpitoa 20 € / kk alv 0%.

 

Hei, Olen Kirsi.

Kotisivupiste tarjoaa mainostoimisto- ja assaripalveluita helposti lähestyttävässä muodossa. Meiltä saat niin kertaluonteiset assaripalvelut, kuin suuremmatkin kokonaisuudet.

Assaripalveluitamme voivat olla esimerkiksi hinnaston päivitys tai esitteen freesaus, mitä sitten tarvitsetkin. Meiltä onnistuu myös suuremmat kokonaisuudet esimerkiksi verkkokaupan rakentaminen ja tuotteiden perustaminen kauppaasi.  

Assaripalvelut

Työpöytäni osoite

Telekatu 14
20360 Turku

Teen töitä myös kotitoimistolla, joten ennen kuin tulet käymään, varmistathan että olen paikalla.

Seuraa Kotisivupistettä

Lähetä minulle sähköpostia