Kotisivut ja markkinoitipalvelut

Kotisivupiste on pieni ja ketterä, yhden naisen voimin toimiva mainostoimisto.  Tarjoan kotisivut, verkkokaupat ja muut markkinointipalvelut tarpeittesi mukaan. Assaripalvelu auttaa sinua lähes kaikessa, mihin oma aikasi ei riitä tai missä kaipaat lisäkäsiä. Työ voi olla pieni aputyö tai suurempi kokonaisuus.  

Kotisivut yritykselle

Kotisivut

Teemme kotisivut tarpeittesi ja toiveittesi mukaan. Kun kotisivut on valmiit voit huolehtia itse kotisivujen päivittämisestä jatkossa tai tehdä kanssamme sopimuksen sivuston ylläpidosta.

Verkkokauppa

Verkkokaupat

Mietitkö verkkokaupan perustamista, kivijalkamyymälän rinnalle tai sellaisenaan?Toteutamme verkkokaupat WordPressillä ja WooCommercella. WooCommercella tehdyt sivut on helppo ylläpitää ja päivittää.

Kotisivujen ja verkkokaupan sisältö

Assaripalvelut

Assaripalvelu auttaa, kun oma aikasi ei riitä. Assaripalvelu voi olla esimerkiksi lehtimainoksen laatiminen, yritysblogin kirjoittaminen, hinnaston päivitys tai mitä ikinä tarvitsetkin.

Logon suunnittelu

Logon suunnittelu

Puuttuuko yritykseltäsi logo tai kaipaako vanha logo hieman uudistusta? Teemme logot ja yritysilmeen suunnittelun. 

Blogi

Yritysblogin kirjoittaminen

Yritysblogin kirjoittaminen voi toisinaan tuntua työläältä muiden töiden ohella. Voit ulkoistaa kirjoittamisen meille, jolloin sinulle jää enemmän aikaa keskittyä ydinosaamiseesi.

Kotisivujen päivittäminen

Kotisivun päivittäminen

Kotisivujen ja verkkokaupan päivittämien on jatkuvaa puuhaa. Uudet tuotteet on hyvä saada heti kauppaan ja myyntiin. Jos kaipaat apukäsiä, olemme valmiita auttamaan sinua. Teemme myös verkkokauppatuotteiden valokuvausta.

Uutiskirje

Uutiskirje

Uutiskirje on näppärä tapa kertoa uusista tuotteista tai tapahtumista asiakkaille. Suunnittelemme uutiskirjeiden sisällön ja pohjan, käyttötarkoituksen mukaan.

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus

Uusien tuotteiden kuvaus verkkokauppaan jää toisinaan muiden töiden jalkoihin. Teemme verkkokauppatuotteiden valokuvaukset ja tuotekuvausten kirjoittamiset.

Referenssejäni

Hei, Olen Kirsi.

Kotisivupiste tarjoaa mainostoimisto- ja assaripalveluita helposti lähestyttävässä muodossa. Meiltä saat niin kertaluonteiset assaripalvelut, kuin suuremmatkin kokonaisuudet.

Assaripalveluitamme voivat olla esimerkiksi hinnaston päivitys tai esitteen freesaus, mitä sitten tarvitsetkin. Meiltä onnistuu myös suuremmat kokonaisuudet esimerkiksi verkkokaupan rakentaminen ja tuotteiden perustaminen kauppaasi.  

Assaripalvelut

Työpöytäni osoite

Telekatu 14
20360 Turku

Teen töitä myös kotitoimistolla, joten ennen kuin tulet käymään, varmistathan että olen paikalla.

Seuraa Kotisivupistettä

Lähetä minulle sähköpostia