Verkkokauppa

Verkkokauppa

Mietitkö verkkokaupan perustamista kivijalkamyymälän rinnalle tai sellaisenaan?  Verkkokauppa on hyvä tapa lisätä myyntiä ja esitellä tuotteita asiakkaillesi. Yhä useammin ostoprosessi alkaa siitä, että asiakas tutustuu tuotteisiin ja tuotteiden tarjoajiin ensin verkossa, riippumatta siitä, tehdäänkö varsinainen ostos liikkeessä vai verkkokaupassa.  Hyvät kuvat, kattavat tuotetiedot sekä selkeä hinta helpottavat asiakasta ostopäätöksessä. Verkossa kaupan vaihtaminen on helppoa, joten asiakas voi poistua sivulta nopeasti, jos ei löydä etsimäänsä tietoa.  

Toteutan verkkokaupat WordPressillä ja WooCommercella. WooCommercella tehtyä verkkokauppa on helppo päivittää ja kehittää jatkossakin, verkkokauppatuotteiden vaihtuessa tai valikoiman kasvaessa. Woocommercella tehty verkkokauppa toimii kaikilla päätelaitteilla. Verkkokaupan selkeät valikot ja rakenne sekä helppokäyttöinen ostostapahtuma lisää asiakkaan varmuutta viedä ostoksensa loppuun saakka.

Halutessasi teen myös verkkokauppatuotteiden valokuvauksen ja tuotetietojen kirjoittamisen. Vaikka tuotteiden valmistajalta saisikin valmiit tuotetekstit, niitä ei kannata käyttää sellaisenaan. Google ei arvosta tekstien kopiointia, jolloin se voi rokottaa siitä mm. huonona sijoittumisena luonnollisissa hakutuloksissa. 

Verkkokauppa alkaen 550€ + alv

 

Hei, Olen Kirsi.

Kotisivupiste tarjoaa mainostoimisto- ja assaripalveluita helposti lähestyttävässä muodossa. Meiltä saat niin kertaluonteiset assaripalvelut, kuin suuremmatkin kokonaisuudet.

Assaripalveluitamme voivat olla esimerkiksi hinnaston päivitys tai esitteen freesaus, mitä sitten tarvitsetkin. Meiltä onnistuu myös suuremmat kokonaisuudet esimerkiksi verkkokaupan rakentaminen ja tuotteiden perustaminen kauppaasi.  

Assaripalvelut

Työpöytäni osoite

Telekatu 14
20360 Turku

Teen töitä myös kotitoimistolla, joten ennen kuin tulet käymään, varmistathan että olen paikalla.

Seuraa Kotisivupistettä

Lähetä minulle sähköpostia