Verkkokauppa

Mietitkö verkkokaupan perustamista kivijalkamyymälän rinnalle tai sellaisenaan?  Verkkokauppa on hyvä tapa lisätä myyntiä ja esitellä tuotteita asiakkaillesi. Yhä useammin ostoprosessi alkaa siitä, että asiakas tutustuu tuotteisiin ja tuotteiden tarjoajiin ensin verkossa, riippumatta siitä, tehdäänkö varsinainen ostos liikkeessä vai verkkokaupassa.  Hyvät kuvat, kattavat tuotetiedot sekä selkeä hinta helpottavat asiakasta ostopäätöksessä. Verkossa kaupan vaihtaminen on helppoa, joten asiakas voi poistua sivulta nopeasti, jos ei löydä etsimäänsä tietoa.  

Toteutan verkkokaupat WordPressillä ja WooCommercella. WooCommercella tehtyä verkkokauppa on helppo päivittää ja kehittää jatkossakin, verkkokauppatuotteiden vaihtuessa tai valikoiman kasvaessa. Woocommercella tehty verkkokauppa toimii kaikilla päätelaitteilla. Verkkokaupan selkeät valikot ja rakenne sekä helppokäyttöinen ostostapahtuma lisää asiakkaan varmuutta viedä ostoksensa loppuun saakka.

Halutessasi teen myös verkkokauppatuotteiden valokuvauksen ja tuotetietojen kirjoittamisen. Vaikka tuotteiden valmistajalta saisikin valmiit tuotetekstit, niitä ei kannata käyttää sellaisenaan. Google ei arvosta tekstien kopiointia, jolloin se voi rokottaa siitä mm. huonona sijoittumisena luonnollisissa hakutuloksissa. 

Verkkokauppa alkaen 650€ + alv

Ota yhteyttä!

Kotisivupiste
KMA Yhtiöt Oy
y-3270895-1

Työpöytäni sijaitsee osoitteessa
Telekatu 14
20360 Turku
p. 0400 636 841

Teen töitä myös kotitoimistolta käsin, joten varmistathan, että olen paikalla, ennen kuin tulet käymään.

 

Lähetä viesti