Yritysblogin kirjoittaminen

Yritysblogin avulla saat kotisivuillesi säännöllisesti uutta ja  kiinnostavaa sisältöä, nykyisten ja uusien asiakkaiden luettavaksi. Myös Google ja muut hakukoneet arvostavat kotisivujen päivittyvää sisältöä. Jos oma aikasi ei riitä yritysblogin ylläpitoon, voit ulkoistaa kirjoittamisen. Yritysblogia kannattaa julkaista säännöllisesti, esimerkiksi kerran kuussa, jolloin asiakkaasikin osaavat odottaa blogin julkaisua.

Saat blogitekstin luettavaksi ja kommentoitavaksi hyvissä ajoin ennen julkaisua, jolloin voit varmistaa tekstin sisällön. Halutessasi hoidan blogin päivittämisen kotisivuille sekä käytössäsi oleviin somekanaviin. 

Yritysblogin kirjoittaminen alkaen 95 € / kerta alv 0% 

 

Hei, Olen Kirsi.

Kotisivupiste tarjoaa mainostoimisto- ja assaripalveluita helposti lähestyttävässä muodossa. Meiltä saat niin kertaluonteiset assaripalvelut, kuin suuremmatkin kokonaisuudet.

Assaripalveluitamme voivat olla esimerkiksi hinnaston päivitys tai esitteen freesaus, mitä sitten tarvitsetkin. Meiltä onnistuu myös suuremmat kokonaisuudet esimerkiksi verkkokaupan rakentaminen ja tuotteiden perustaminen kauppaasi.  

Assaripalvelut

Työpöytäni osoite

Telekatu 14
20360 Turku

Teen töitä myös kotitoimistolla, joten ennen kuin tulet käymään, varmistathan että olen paikalla.

Seuraa Kotisivupistettä

Lähetä minulle sähköpostia